Adap WallDeco

Adap WallDeco - Ψηφιακές Τοιχογραφίες


To Adap WallDeco είναι μια τεχνική για τη διακόσμηση oποιασδήποτε επιφάνειας τοίχου μέσω μεταφοράς μελανιού από το χαρτί στον τοίχο. Το tattooWALL έχει δοκιμαστεί σε πολλά διαφορετικά είδη επιφανειών, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως για την διακόσμηση τοίχων, γύψου, μπετόν, γδαρμένους τοίχους, τούβλα με διάκενο έως 7-8 mm βάθος. Η ελαστικότητά του το καθιστούν κατάλληλο για επιφάνειες κάθε σχήματος: ευθείς ή κυρτούς τοίχους, ταβάνια, θόλους, γωνίες και άκρες, αψίδες, κ.α. Είναι κατάλληλο για κάθε επαγγελματική ή ιδιωτική χρήση διακόσμησης.

Εφαρμογή

Αν είστε αρχιτέκτονας, διακοσμητής εσωτερικών χώρων, επαγγελματίας ψηφιακής εκτύπωσης, γραφίστας ή ασχολείστε με την διακόσμηση και το design γενικότερα, το Adap WallDeco αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία να διευρύνετε το φάσμα των δραστηριοτήτων σας. Χάρη στό πρωτοποριακό του υλικό, οι εφαρμογές του Adap WallDeco δεν έχουν όρια. Η μέγιστη ποιότητα, χωρίς σχεδιαστικά εμπόδια.
Πλεονεκτήματα : Ποιότητα & Υφή
Αναζητάτε κάτι εντελώς ξεχωριστό; Χάρη στο πατενταρισμένο του υλικό, το Adap Wall Deco μπορεί να αναδυκνύει την υφή και την τραχύτητα της επιφάνειας που επικολλάται, δινοντας την αίσθηση ζωγραφιστής τοιχογραφίας. Σε αντίθεση με τα αυτοκόλλητα βυνιλίου η υφή του δεν είναι πλαστική αλλά η πραγματική υφή του τοίχου ενώ ταυτόχρονα τα χρώματα παραμένουν ζωηρά.

Ιδιωτικοί Χώροι

0203
Το Adap WallDeco είναι μια επαναστατική, εύκολη και γρήγορη μέθοδος διακόσμησης για το σπίτι και οποιονδήποτε ιδιωτικό χώρο. Υπνοδωμάτια, σαλόνια, κουζίνες, μπάνια, αλλά και εξωτερικοί χώροι σπιτιών μπορούν να διακοσμηθούν με αυτό προσθέτοντας χρώμα και αξία στους προσωπικούς σας χώρου.

Εστιατόρια / Café

04
0506
Όλο και περισσότεροι αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων επιλέγουν το Adap WallDecoγια να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή και πρωτότυπη ατμόσφαιρα σε εστιατόρια, μπαρ, café, και άλλους χώρους εστίασης. Οι δημιουργικές δυνατότητες είναι απεριόριστες αφού οι μπορούν να διακοσμηθούν όλου του τύπου οι επιφάνειες (τοίχος, πέτρα, τούβλο, κ.α.) εσωτερικού η εξωτερικού χώρου.

Δημόσια Κτήρια / Ξενοδοχεία

07
09
Το Adap WallDeco έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε μοντέρνους χώρους ψυχαγωγίας, όπου είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσφέρουν στον επισκέπτη ιδιαίτερο στυλ και μοναδική αισθητική. Αρκετοί σχεδιαστές και διακοσμητές έχουν βρει στην τεχνική αυτή έναν ιδιαίτερο τρόπο διακόσμησης των εσωτερικών χώρων σκαφών αναψυχής και πλοίων της ακτοπλοΐας. Παράλληλα η διακόσμηση διαφόρων θόλων μπορεί να μεταφέρει παλαιότερη ή κλασσική θεματολογία σε πιο σύγχρονα κτήρια.

Εμπορικά Κέντρα / Καταστήματα

10
Ακόμα και το πιο απόμακρο και συντηρητικό περιβάλλον εμπορικού κέντρου μπορεί να αποκτήσει την προσωπικότητα και το στύλ που του αρμόζει με την την τεχνική του Adap WallDeco.

Η διακόσμηση τέτοιων χώρων συχνά έχουν χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη παρουσίαση προϊόντων ή την ανάδειξη των χώρων επισκεπτών σε εμπορικά καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, περίπτερα εκθέσεων, κ.α.

Εκκλησίες / Μουσεία / Εκθέσεις

1112
Το Adap WallDeco έχει συχνά χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση θεμάτων και εικόνων σε θρησκευτικούς χώρους, όπως εκκλησίες ή μονές, σε αρχαιολογικούς χώρους, σε μουσεία, αλλά και σε χώρους θεαμάτων όπως σκηνικά θεάτρων, κινηματογράφου και ειδικών εκδηλώσεων.

Ανακαίνιση / Αναπαλαίωση

1314
Το Adap WallDeco χρησιμοποιείται τελευταίως για την ανακαίνιση και αναπαλαίωση εικόνων και παραμένει η μοναδική τεχνική παγκοσμίως που επιτρέπει την αναπαραγωγή αυθεντικών τοιχογραφιών, μερικώς κατεστραμμένων ή χαμένων, με απόλυτη πιστότητα και ακρίβεια