ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Οι αυτοκόλλητες μεμβράνες, αντιπροσωπεύουν  μερικά από τα πιο πολυχρηστικά  υποστρώματα εκτύπωσης, δημιουργώντας ευκαιρίες για γραφικά και εικόνες  κάθε τύπου που επικολλούνται σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια. Μπορούμε να τυπώσουμε τα σχέδιά σας απευθείας επάνω στην αυτοκόλλητες μεμβράνες, επιτρέποντας την  εύκολη εγκατάσταση με άμεσα αποτελέσματα.

Είτε πρόκειται για την κάλυψη πάνελ,  παραθύρων, υάλινων επιφανειών, τοίχων συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης τούβλων εξωτερικού χώρου  ή για γραφικά δαπέδου, οι αυτοκόλλητες μεμβράνες είναι ιδανικές για μόνιμες ή προσωρινές εφαρμογές.

Η ADAP ΕΠΕ παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από ειδικά αυτοκόλλητα βινύλια, προσφέροντας εναλλακτικές λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.  Οι αυτοκόλλητες μεμβράνες περιλαμβάνουν διαφανή βινύλια και έξτρα διαφανή πολυεστερικά, αδιαφανή, έγχρωμα, μεταλλικά, και μεμβράνες σκοτεινότητας . Επίσης παρέχονται μεμβράνες για λύσεις χωρίς κόλλα για προσωρινές καμπάνιες.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την περίπτωσή σας. Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας παρέχουμε βοήθεια ή περιηγηθείτε στις συσκευές εκτύπωσής μας.