ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΙΧΩΝ - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Η ADAP ΕΠΕ  είναι ένας από τους ηγέτες του κλάδου εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους  και έχει υλοποιήσει πολλά έργα φιλοτέχνησης τοίχων, παρέχοντάς κορυφαίες λύσεις γραφικών σε χώρους εργασίας, καταστήματα πώλησης, αίθουσες εκδηλώσεων, γήπεδα κλπ.

Οι ταπετσαρίες μας  είναι διαθέσιμες  σε ένα ευρύ φάσμα φινιρισμάτων και βαθμολογούνται με  αντοχή σε πυρκαγιά της τάξεως Β1, καθιστώντας τες ιδανικές για πιο μόνιμες γραφικές εφαρμογές σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας όπως στο λιανικό εμπόριο, χώρους ελεύθερου χρόνου, στον χώρο εργασίας, σε χώρους φιλοξενίας, σε περιβάλλον εσωτερικής εκπαίδευσης και υγειονομικής περίθαλψης.

Η εφαρμογή γίνεται χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή διακοσμητική πάστα, με  επικάλυψη και την τελική ομαλή ένωση.

Οι επιφάνειες τοίχων παρέχουν το τέλειο σκηνικό για να παρουσιάσετε τα γραφικά σας, να διακοσμήσετε τον χώρο σας δημιουργώντας ταυτόχρονα μία δυνατή οπτική επικοινωνία.
Ρωτήστε μας, έχουμε τη λύση για εσάς.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την εικόνα που σας αρέσει, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε με την πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία εικόνων  που είναι διαθέσιμες σε εμάς ή μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι από το μηδέν, με τις εικόνες σας ή το έμβλημα μάρκας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο πωλήσεων.